Coaching

Als coach ondersteun ik jou om er achter te komen wat geluk en succes voor jou betekent. Je leert jezelf goed kennen en krijgt inzicht in jouw denk- en gedragspatronen, ook de patronen die voor jou belemmerend werken. Je gaat je doelen beschrijven en ik coach je in het nemen van de stappen die nodig zijn om tot deze doelen te komen.

Wil je graag verandering in je leven maar weet je niet welke stappen je kunt nemen om tot deze verandering te komen? Denk je dat het geen zin heeft, geloof je eigenlijk niet dat je het kunt of blijf je maar uitstellen? Samen gaan we aan de slag met jouw reis in jouw persoonlijke ontwikkeling om te bereiken dat wat eerst niet lukte, nu wel gaat lukken.

Als jij de eerste stap zet, beloof ik dat ik naast je sta en je help om werk van je doelen te maken. Je zult meer balans, energie en vrijheid ervaren en zien dat je veel meer in huis hebt dat je zelf durfde te vermoeden. 

Als coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden bij verandering van patronen, zowel op privé als op werkgebied. Ik geloof dat de goede dingen doen leidt tot meer zelfvertrouwen, autonomie en regie over je eigen leven. Zoek je werk dat beter bij je past, wil je voor jezelf beginnen of ben je op zoek naar een nieuwe richting in jouw onderneming? Neem contact met mij op en samen gaan we de stappen die passen bij jouw doelen vormgeven!

“We cannot become what we want by remaining what we are.”
Max Depree